Seneste Office opdatering ødelægger TeamShare i Outlook

Den seneste runde af Microsoft Office opdateringer får alle Add-in Express baserede programmer til at holde op med at virke. Dette inkluderer TeamShare, der ikke vil fungere i Outlook hvis opdateringen er kørt på.

Specifikt er det Sikkerhedsopdatering til Microsoft Outlook KB4011162 og KB4011178 der ikke virker. Lad derfor være med at lægge denne på.

Hvis den allerede er lagt på, skal du bede din IT afdeling om at fjerne den igen hvis du vil køre TeamShare i Outlook.

Vi melder ud når vi ved præcist hvad det er der går galt.