Ændring af GSP antal

Kunden skrev =>

Der er ved en fejl sat et forkert GSP på

SUDU5283725 – int 713220

GSP/REX .. sms/2772/2017-18 sku ha været på 5480 stk …

Men har brugt

De 5000 sku bruges på

CNIU2211207 int 713979

Fremsøg i import nummeret med 713220 (forkerte angivelse) og 713979 (angivelse under udarbejdelse)

Men først skal vi sikre os, at der virkelig er en forkert angivelse involveret. Det kan jo også være fejlindtastning mellem de enkelte linjer i samme transport (så quantity ville have været overskredet for den ønskede allokering)

Der kan redigeres såfremt der på den forkerte angivelse gælder følgende =>

1. Varerne er frigivet (grøn blok)
  2. Der er endnu ikke solgt varer fra denne angivelse

Man kan nu gå ind i angivelsesrapporten og vælge Preference dokumentet, først fra den forkerte angivelse. Det vil være muligt at rette værdierne i denne.

Derefter går man ind i angivelsen under udarbejdelse og retter værdierne her.

Hvis der er en lås på editeringen (hængelås ved status-kolonne på inbound overview), skal den låses op (der er en lille uhensigtsmæssighed i LTS, som for nærværende gør, at det ikke altid låses op). Det kan ske ved at gå ind på angivelsen og rette et eller andet felt, og derefter gå ud igen. Hust at svare, at denne ændring ikke skal gemmes.

Voila, problemet er løst.