Transport Split i LTS

Problemstilling.

Når inbound overfører en indgående transport til LTS ender oftest i en opsplitning. Er det en fejl i pakkelisten opdages det ofte først når man er ved at fortolde den sidste del af transporten. Afdelingen vil gerne bibeholde alle importangivelser med referencenumre - på den pågældende transport - og kun rette pakkelisten/data i BI2 for den sidste del af transporten. Idet alle importangivelser har et reference til den samme ADVICE_KEY kan hele transporten ikke overføres til LTS igen.

Løsning.

1. Pakkelisten/data rettes i BI2.

2. Transporten fremsøges i BI2 BestImport.

3. Transporten splittes i BestImport således at de manglende PO får en ny ADVICE_KEY.

4. Den ny/manglende transport overføres manuelt til LTS via funktionen i Delivery  Overview.

Hele aktionen kan udføres af brugeren selv.